hyr hus på Öland
Nordvästlyg vy över Össby 232

Hyr hus eller rum i Össby på sydöstra Öland!

 

Hyr ett pittoreskt hus med utsikt över fågelrika sjömarker, Östersjön, Stora Alvaret och Eketorps fornborg! Det perfekta boendet för en familj, eller fågelskådande sällskap. Bara 200 meter till havet och lika långt till byns restaurang. En milsvidd utsikt norrut och med Ölands södra udde - Sverigest bästa område för fågelskådning - inom räckhåll. Om du nu alls vill lämna byn ...

 

Kontakta mig om du vill hyra ett tvåvåningshus, fem rum, två toaletter, kök och en liten men mysig trädgård belägen i "mellanbyn" i Össby. Med en fantastisk utsikt och beläget bara några kilometer från Eketorps fornborg, och bara en knapp mil från Ottenbområdet, är detta det perfekta boendet för både dig som söker lite andrum, eller intensiva fågelupplevelser. I byn finns fler än 10 hushåll med fågelskådande familjemedlemmar - det säger något om Össbys kvalitéer.

 

Praktiskt

Kommunalt vatten, fiber och WiFi, uppvärmning i öppen spis och med värmepump. Två mindre sovrum där uppe med var sin säng (105 cm), där nere ett sovrum med 160 cm dubbelsäng. Ta med egna sängkläder! Uppe ett stort, ljust rum med soffa och matbord, nere vardagsrum med stor soffa, öppen spis, tv m stort utbud. Liten dusch/toa nere, större dusch/toa där uppe.

 

Flexibla lösningar

Jag hyr främst ut huset under perioder vi är bortresta. Uthyrning veckovis eller per dygn, beroende på tillgång och era önskemål. Hela huset 9 500 kr/vecka (bytesdag lördagar, vanligtvis), eller 1 500 kr/natt, to/fre-sö 4 500 kr. Under vår och höst hyr jag ut även ut rummen på övervåningen till rabatterade priser, men då får man ibland stå ut med att samsas med oss! För veckohyra är bytesdag normalt lö, men hör av dig om det inte funkar.

 

Lediga datum

Lediga datum vår-sommar 2024 presenteras här nedan. De två rummen på övervåningen kan ofta hyras även då vi är här, och vill du förlänga en helg med en eller flera dagar går det ofta bra. För hyra över viss helg, eller hel vecka under hösten - hör av dig!


v. 27 (början av veckan)
v. 29
v. 34
v. 35
v. 36


hösten oftast många lediga datum - kom med förfrågan!

Össby 232, norrsidan av tomt
Nordvästlyg vy över Össby 232

Copyright © Pav Johnsson